Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 04 04, 01:04. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Sveiki, gal galėtų kas nors pakonsultuoti fotoaparato įsigyjimo klausimais?
Šiuo metu naudojuosi Panasonic Lumix DMC-LC50 . Viskas būtų kaip ir gerai: fotoaparatas šaunus, bet poreikių jau pradėjo nebetenkinti. Noriu naujo, kuris atitiktų mano lūkesčius.
Kriterijai:
1. Labai gera optika su vaizdo stabilizatoriumi, kad vaizdas būtų itin ryškus, spalvos realistiškos ir tikros.
2. Galimybė padaryti pakankamai geras makro nuotraukas.
3. Didelė optinio artinimo skalė
4. Pakankamas megapikselių skaičius, kad tem tikrą nuotraukos fragmentą būtų galima padidinus aiškiai išžiūrėti kompiuteryje
5. Funkcionalumas
5. Kaina: 1300 - 1800 Lt. +/-
Canon A710i. Pasiklysi funkcijų gausoje Fotoaparatas pigus, apie 7-8 stasius, bet funkcijų turi daug. Makro min atstumas 1 centimetras, rankinis fokusavimas, yra vaizdo stabilizavimas. Taip pat 6x optinis zoom'as, gana neblogas.
O jei noretusi kad butu kad ir brangesnis, bet jau prisiskirtu prie beveik profesionaliu... Didesnis... Su tom blykstem issokanciom!? vaikiskai skamba!
Bet kokie dar pasiulymai?
Canon Powershot S5 IS (0 cm macro - tai cia apskritai is ziauriai arti padaro?)
Panasonic DMC (kiek per brangokas gal...?)
Olympus SP-550 UltraZoom (itin didelis optinis priartinimas)
Net nežinau.. gal dar kokie pasiulymai?
Labai svarbu kad nuotraukos butu netriuksmingos, realiai atitiktu spalvu gama.
Iš pažistamo žmogaus buvau pasiėmęs, tai patiko stabilizavimas vaizdo Internete žiūrėjau makro nuotraukas darytas su šituo, tik buvo dar papildoma optika...
Šiaip visi neblogi fotoaparatai mano galva Canono ta makro funkcija 0cm tai nieko gudro manau, vistiek prie pat objektyvo sunkiai gausis nufotografuot...
O dabar tarkim jei jau apsispresciau pirkt ar ka...
Na tarkim kazkaip zmones buna isigyja daiktus su maklem primaklem ir perpus pigiau gauna!?
Imanoma kaip nors fotika sumaklint ir isigyti su tokiais ... cikim brakim?
nesenai isigyjau sita http://www.fotofabrikas.lt/items/FujiFilm/Skaitmeniniai-fotoaparatai/20d8b0.2-FujiFilm-FinePix-S9600.html pries tai buvau Canon gerbejas turejau S3 ir dar keleta senesniu canon modeliu i veidrodinius dar kolkas nesidairau tai va likau patenkintas situo aparatu fuji , nemazai pixeliu geras zoomas beto zumas tik rankinis kas man lb tinka ir patinka geras dalykas turi ir rankini fokusavima kas ir kartais pravercia , kaip seip didokas palygynus su kitais fotoaparatais turi nemazai naudingu funkciju ir objektyvas nera mazas 28-300mm iso 1600 buvau nutares imti S5 kai atsiras bet pakeiciau nuomone ir sita nutriau pasiimt ir likau patenkintas