|
Forumas » Pareiškimai, padėkos, skundai » Padidėjęs siuntinių dingimas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Padidėjęs siuntinių dingimas |
Parašytas: 2010 03 09, 21:33 |
|
|
|
|
| perkant iš euro sajuzo nėra muitų |
|
_________________ Kad ir ne reklama, bet skelbimams čia - ne vieta.
Tokį tekstą čia įrašė forumo administracija. Kaip manot dėl ko? |
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 03 09, 21:49 |
|
|
|
|
| perkant is internetiniu parduotuviu (ES), automatiskai priskaiciuoja musiski lietuviska PVM |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 03 09, 23:56 |
|
|
|
|
| o kai aš perku Vokietijoj priskaičiuoja 19%, bet ebay aukcionuose tai jau įskaičiuota į galutinę kainą, už kokia sumą laimi tokia ir moki, tai yra moka pardavėjas |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 03 12, 12:51 |
|
|
|
|
| circuit rašo: |
Beje, galiu pasakyti kur tikrai į europą žengiam:
http://trace.post.lt
Pagaliau veikia ir paprastų korespondencijos siuntų sekimas. |
Nedaug ten tos informacijos, tik dvi eilutės. Patikrinau savo paskutines siuntas- parašyta kada išsiųsta iš Vilniaus ir kada "planuojama gauti" adresato šalyje (skirstymo punkte). Tuo viskas ir pasibaigia
Gal kas žino, ar čia galima surasti visas registruotas siuntas ar tik tas, kurios siunčiamos į EU šalis? Vieno registruoto siuntinuko, siųsto į Amerikos žemyną- nerandu
Beje, siuntų pristatymo greitis paskutiniu metu ryškiai sulėtėjo. Ypač lėtai važiuoja siuntinukai iš Azijos. Lietuvos pašte į šį klausimą atsakė labai paprastai: "o ko jūs tiek daug siunčiatės?"  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 03 12, 21:48 |
|
|
|
|
| Vitus rašo: |
Lietuvos pašte į šį klausimą atsakė labai paprastai: "o ko jūs tiek daug siunčiatės?"  |
man atrodo kad čia pasakė visą esmę dėl lėto siuntimo |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 03 12, 23:22 |
|
|
|
|
| Vitus rašo: |
Beje, siuntų pristatymo greitis paskutiniu metu ryškiai sulėtėjo. Ypač lėtai važiuoja siuntinukai iš Azijos. Lietuvos pašte į šį klausimą atsakė labai paprastai: "o ko jūs tiek daug siunčiatės?"  |
Liūdna girdėti, kad suprastėjusi kokybė ne atsitiktinumas, o tendencija Dabar baisu ką ir siųstis brangesnio kai per trumpą laiką taip padidėjo negautų prekių skaičius. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 03 13, 23:52 |
|
|
|
|
| Sveiki, gal zinote, kodel paypale nera pinigu (tuo paciu ir virtuon korteleje), kad kinas grazino pingus, uz neatejusi daikta, nors paypale ta ivyki kur grazinti pinigai rodo "completed". Grazinimas padarytas kovo 10. ir maciau kad kazkas cia idejo prekes sekimo busenos adresa. tai sakykit ar tinka tas kodas kuri duoda kinai nemokamai vadinimas "tracking number"? Su juo matysiu kurioje salyje yra preke? ar cia galima matyti ka siunti tik is Lt? |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 03 14, 00:16 |
|
|
|
|
pagal viską turėtu matyt kur randas, bet ne visada taip būna, man dažnai prapuola tuo momentu kai turėtu atsirast Lietuvoj, tikriausiai niekas normaliai nesuveda duomenų ar kažkas tokio
man dar nevienas siuntinys neparpuolė galutinai ir be žinios, vieną Lietuvos muitinės gudročiai išsiuntė atgal į Kiniją, o po to parašė man , kad kažko trūko  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 03 14, 08:37 |
|
|
|
|
| o kas gali atsakyti del paypal? gal kam nors irgi yra taip buve kaip man? Ir dar toks keistas dalykas. Anksciau budavo pries daikto pirkima pervedi pinigus i virtuon kortele, ir po keliu akimirksniu tie patys pinigai jau paypale buna, o db para laiko kai pinigai virtuon korteleje, bet paypale ju ne kvapo.. kas zino kas cia per nesamones dedas? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 03 14, 09:54 |
|
|
|
|
man paypale visada nulis, tik prisiregistravus buvo tos kapeikos kurias registruojantis nuskaito
net nežinojau, kad paypale turėtu rodyt, tai būtu daug patogiau, nes prie SEB jungtis su visais tais kodų generatoriais, kad pasitikrint kiek liko virtuone, tikrai užknisa, jau ne kartą buvau savo sąskaitą užsiblokavęs  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 03 14, 10:17 |
|
|
|
|
| na del to dzin, kad nerodo paypale naujo likucio. db pirkau nauja preke, viska leido, ir iskart is virtuon nuskaite. Bet gal zinote kodel man negrizta pinigai i saskaita, kuriuos grazino kinas, kovo 10 d uz neatejusi daikta? Paypale paspaudi refund skilti, tai rodo kad kovo 10 padarytas grazinimas pinigu, ir yra "completed" busenoje, bet kodel tu pinigu neturiu virtuone? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 03 14, 10:21 |
|
|
|
|
Tai kad paypale nerodo kiek pinigu turi, jis tik nuskaito nuo korteles.
seras31 gausi tuos pinigus, neiskart perveda i kortele ir dar plius savaitgalis. |
|
|
 |
Parašytas: 2010 03 14, 10:26 |
|
|
|
|
| na palauksiu, ryt, poryt, kai jau darbo dienos bus, gal tada perves. o sakykit kur reikia kreiptis, jei pvz neperveda pinigu niekas? |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |