Elektronika.lt
 2024 m. balandžio 25 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

 Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2024 04 25, 14:58. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Akustika » Didelio jautrio AS
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
 
  
Puslapis 36108
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 106, 107, 108  Toliau
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 Didelio jautrio AS
PranešimasParašytas: 2015 04 06, 10:32 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Česlovas
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Gal neįsižeisi, jei pasakysiu – pagaminti tokį įrenginį nebus tau lengva. Tai sudėtingiau, nei pagaminti baldą vazai pastatyti!
Tik taip galiu vertinti pernai matytą tavo Vantage. Ir dar bakstelsiu – jei suprastum kas akustikos knygose parašyta, savo tobuliausios sistemos nebūtum net pradėjęs konstruoti. Akustika tikrai žino atsakymą į klausimą – ar tokios konstrukcijos AS aplamai gali kokybiškai atkurti Muziką.
Jei už Vantage kokybiškiau "groja" nedideli monitoriai už šimtus €, tikiuosi supranti, kad forumiečiai apie tai turi žinoti!

Užbaigsiu draugiškai-tėvišku patarimu - gal šiandien išgirsi...
Esi jaunas, ambicingas ir darbštus, bet kodėl tu, GSP kompleksuoji?
Prieš kelis metus čia rašantis GSP teiravosi – „kas yra mineralinė vata, kur jos nusipirkti?“. Anas GSP vaikinas man buvo mielesnis, nors akivaizdžiai jam trūko bazinio išsilavinimo ir patirties. Praėjo keli metai, sukonstravai savo buitines AS ir tu labiau patyrusius pradėjai badyti teiginiais apie didžiulę savo patirti, mums rašai apie pimpaliukus!
Tiktų paklausti – „ką veiksi likusį gyvenimą, jei dabar viską žinai?“, bet šiandien pasiūlysiu: Gaideli, nusiimk kaukę ir ateik čia su sąžine!
Viskas savaime išsispręs, bičiuli.

 Didelio jautrio AS
PranešimasParašytas: 2015 04 06, 12:18 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
GSP
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
O ceskai vel tryda paleido Laughing Trys postai ir jokios naudos.

Citata:
Žodžiu vėl, lyginam Ferarri 458 su Ford Focus RS Very Happy Gal nevertėtų?


o cia ka, Ferrari tai jau inzinerines aukstumos? Pasimovet ant rinkodaros biciuliai Laughing Galejot bent Koenigsegg ar Pagani Zonda parasyti tos bent neuzsidega nei is sio nei is to...

Na o tiems kuriu nekankina mazi varpeliai ir vidurio amziaus krizes puikiai tinka Lancer EVO, Top Gear testinej trasoj nuo Ferrari neatsiliko ne per plauka o kainuoja kelis kart maziau.

Citata:
GSP, tau buvo užduotas klausimas dėl tavo kolonelių konstrukcijos, bet atsakymo taip ir nepateikei. Priminsiu:


atsakymas paprastas kaip du kart du - nebutu faziku, nebutu ir apdovanojimo biciuli Wink Yra fazikas yra ir apdovanojimas Wink

Citata:
Kodėl tu ar koks SOUSA mums siūlote klausyti buitines?

kol gyvenau su tevais, pamenu turejau net 12kv.m metru savo kambari. Idomu, kaip ten butu atrode ruporai su poros simtu litru dezemis.

Ceslovai noriu priminti ko jus iki siol nepamenate ar specialiai neisimenate - jus nardote teorijoje ir siekiate maksimalaus rezultato. As siulau produkta visuomenei kuris turi atitikti daugybe kriteriju norint gamini realizuoti placioj rinkoj. Tik daunas gali nesuprasti kuo skiriasi sios dvi situacijos. Teorijai as nepriestarauju.

Citata:
Jei už Vantage kokybiškiau "groja" nedideli monitoriai už šimtus €, tikiuosi supranti, kad forumiečiai apie tai turi žinoti!


man asmeniskai giliai px ka forumieciai galvoja apie mano gaminius, niekad Vantage nepardaviau ir neparduosiu Lietuvoje, man tiesiog neidomu. Patiks jums jos ar nepatiks, vistiek neipirksit. As zinau viena - i tuos pacius rytus siunciu jau penkta Vantage pora nuo ju debiuto ir klientai patenkinti. O jus toliau svaikit apie savo Ferrarius tupedami baltarusiskoj salerkoj permirkusiam salone Laughing
 Didelio jautrio AS
PranešimasParašytas: 2015 04 06, 14:38 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Dmitrij
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką AIM adresas
GSP, nesidrovėk pakomentuoti technines detales. Aišku, pakomentuoti gali ir kitas akustikos specialistas- Sousa. Paslapčių neatskleisi. Vokiečių žurnalistui esi davęs komentarą šiuo klausimu, cituoju:

Citata:
Die Trennung zwischen Bass und Mittelton erfolgt bei 600 Hertz. Der Mitteltöner ist baugleich mit den Tieftönern, arbeitet aber auf eine getrennte Kammer. Diese hat – für ein Mitteltonchassis ungewöhnlich – ihre eigene Bassreflexöffnung (im nebenstehenden Bild oben zu sehen). Gaidelis gibt an, dass er dadurch die Resonanz des Mitteltöners so weit absenken und damit aus dem Übertragungsbereich heraushalten könne, dass die Weiche einfacher ausfallen dürfe. Außerdem verleihe die Öffnung dem Mitteltöner einen „offeneren“ Klang, bei einer geschlossenen Kammer werde der gewählte Treiber zu stark bedämpft. Großes Augenmerk habe er auch auf die Dämpfung dieser Kammer gelegt; ein Zuviel lasse den Mitteltöner „tot“ klingen, zu stark verrundet und ohne das nötige Maß an Attacke....
Den Mitteltonbereich einem eigenen Chassis zu übertragen, diene der Verminderung von Resonanzen. Wenn der Treiber vom Bass bis zu den Mitten alles übertragen müsse, breche er zu höheren Frequenzen auf. Bekomme er sein eigenes Mitteltongehäuse, werde er durch das kleinere Luftvolumen anders gedämpft, der Übertragungsbereich werde nach oben ausgedehnt und die Verzerrungen würden vermindert. Dies sei bei Messungen der Verzerrungskurven und in Wasserfalldiagrammen deutlich sichtbar. Dass er den Mitten so viel Aufmerksamkeit schenkt, begründet Gaidelis mit ihrer herausragenden Rolle im Gesamtergebnis, in diesem Frequenzbereich seien die meisten musikalischen Informationen versammelt.


Būtų geriau, kad pats autorius pakomentuotu ir Lietuvos publikai tituluotų kolonėlių konstrukciją suprantama kalba.

_________________
860346985
Kai kurių dėsningumų supratimas ne atleidžia nuo daugelio faktų žinojimo.
 Didelio jautrio AS
PranešimasParašytas: 2015 04 06, 16:47 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
GSP
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
tai gal dar parasyk kokiam Magico ar Marten ir paprasyk kad tau paaiskintu? Man rodos tau paaiskins kaip toli nueiti ir nebepareiti...
 Didelio jautrio AS
PranešimasParašytas: 2015 04 06, 17:02 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Dmitrij
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką AIM adresas
Nesuprantu... . Tu davei žurnalui pakankamai išplėstinį komentarą su konstrukcijos paaiškinimais. Tau belieka pakomentuoti jį lietuviškai.

Priminsiu, kad lankaisi elektronikos forume, todėl žmonėms čia rupi techniniai klausimai. Bet pradedi kažin kur siuntinėti . Aišku, gali ignoruoti tuos nepatogius klausimus. Bet kuo jų daugi sulauksi ir neatsakinėsi jų, tuo labiau kompromituosi savo produkciją. O forumą skaito daugybė žmonių.

P.S.
O tai jau trečias prašymas pakomentuoti tavo kolonėlių konstrukciją.

1) Prieš tai buvo duotas pastebėjimas dėl nekorektiško fazes inverterio suderinimo dažnio GSP - Classic 100-3 kolonėlėse:
http://forum.elektronika.lt/viewtopic.php?p=1050918#1050918

2)Bei dėl "keistų" ūūūūžesių fazėsinverteryje GSP - SE80-2 modelyje:
http://forum.elektronika.lt/viewtopic.php?p=1051014#1051014

3) Kol kas ir AudioSolutions Euphony 140 lieka nepakomentuota.

Tokiai tempais, žiūrėk, ir iki top modelio aptarimo nukeliausime.


Panašu, kad į savo taupyklę įsimesi dar vieną neatsakytą klausimą. O jų kiekis vis kaupsis ir kaupsis...

_________________
860346985
Kai kurių dėsningumų supratimas ne atleidžia nuo daugelio faktų žinojimo.
 Didelio jautrio AS
PranešimasParašytas: 2015 04 06, 18:28 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
GSP
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Kas cia protiskai atsilikes nezino google translate?

Tai ir gvildenkit tarpusavyje tuos jums rupimus techninius klausimus, padarykit eksperimentus su ir be faziko, juos cia pateikit, o as komercinio gaminio plonybiu neatskleidinesiu, jei tu esi tinginys kaip ciurka ar koks turkas tai cia tavo bedos. Faktas vienas - apdovanojimas yra, o ju chaliavai nedalina.

Priminsiu - man giliai dzin ka cia kas skaito ir ka cia kas galvoja, klientai forumuose nesedi, taip kad fantazuokit ivalias. Reputacija kaikuriu jusu akyse man rupi tiek pat kiek panaudotas tualetinis popierius. Prisiziuriu as tokiu ekspertu forumu riteriu ubagu po gourmeto ivalias. Sedi namuose su kokiu Roteliu geriausiu atveju, kolonkem uz 300Eur ir svaigsta apie high endo garsa ir kaip pas ji namie groja, o visur kitur negroja, o jau eGZpertas toks kad jibyttute - nepaimsi. Ir kas labiausiai diorgina, kad tokie ekspertai sulenda kaip ziurkytes i kampus ar prisispaudzia prie sienu kur principe yra blogiausia klausymo pozicija, o poto postina kilometrinius postus kad kolonkes baubia, pasiulai tokiam daunui pereiti i prieki tas sako kad man ir cia gerai girdisi ir tokiu avinu 99%

O siaip yra toks posakis "Haters gonna hate". Kas nesupranta tai reiskia kad yra grupele cia zmoniu kuriem ka bedarytum jie ras prie ko daji*atsa, nors patys nieko nedaro tik dinderi musa ir trolina.


Citata:
Panašu, kad į savo taupyklę įsimesi dar vieną neatsakytą klausimą. O jų kiekis vis kaupsis ir kaupsis...


O man nei silta nei salta. Va anuos pirmus du klausimus kaip ir issiaiskinome, bet is "taupykles" jie neiskrito kazkodel, mat kai kas linkes viska greit pamirsti, kazkam tas naudinga, tai nematau tikslo toliau kazka atsakineti ar aiskinti.


Paskutinį kartą redagavo GSP, 2015 04 06, 18:32. Redaguota 1 kartą
 Didelio jautrio AS
PranešimasParašytas: 2015 04 06, 18:31 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Dmitrij
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką AIM adresas
Šaunuolis, kad išsilėjai. Lengviau bus bendrauti. Bet į klausimus taip ir neatsakei.

_________________
860346985
Kai kurių dėsningumų supratimas ne atleidžia nuo daugelio faktų žinojimo.
 Didelio jautrio AS
PranešimasParašytas: 2015 04 06, 18:34 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
GSP
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
atsakiau - neatsakysiu Wink daryk eksperimentus aiskinkis pats, gal as kazkokia technologija atradau ir nenoriu patentuoti, kad nepasklistu kalbos, nes visi zinom kad net world wide patentas kainuojantis nesveikas babkes neatmus nuo ciurku noro kopijuoti Wink Variantu daug pabreinstormink, o gal as specialiai gadinu garsa ir durinu klientus, poto megaujuosi babkem ir zvengiu kokie visi lopai? o! siandien frica isduriau, rytoj poleka paturesiu, o ziurek poryt ruskiui kiaule pakisiu Very Happy Laughing
 Didelio jautrio AS
PranešimasParašytas: 2015 04 08, 16:16 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
VEC7OR
VIP narys
VIP narys
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje ICQ numeris
GSP rašo:
marods rytieciai kompleksuoja del mazu pimpaliuku


Nu, blemba, kas per vaiku darzelis? Gal bishki i tema sugryztam.

Dmitrij rašo:
GSP, tau buvo užduotas klausimas dėl tavo kolonelių konstrukcijos, bet atsakymo taip ir nepateikei.


Nu irgi, skamba vos ne kaip reikalavimas, nores atsakys, tik nereikai cia kakutem ir FAPais metytis.

GSP rašo:
Variantu daug pabreinstormink, o gal as specialiai gadinu garsa ir durinu klientus, poto megaujuosi babkem ir zvengiu kokie visi lopai? o! siandien frica isduriau, rytoj poleka paturesiu, o ziurek poryt ruskiui kiaule pakisiu Very Happy Laughing


Gal paliekam komercija komercijai, ir gryztam prie technines puses.
Kas supranta ir taip supranta.

_________________
My rhombicosidodecahedron is bigger than yours.
 Didelio jautrio AS
PranešimasParašytas: 2015 04 09, 01:30 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Dmitrij
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką AIM adresas
VEC7OR rašo:

Nu irgi, skamba vos ne kaip reikalavimas, nores atsakys, tik nereikai cia kakutem ir FAPais metytis.


1)Tože mne advokat. Klausiu to, ko, manau, reikia klausti. Atsakinėti niekas neverčia.

2) Stalių juokelius reikia palikti staliaus dirbtuvėse. Tuomet nebus, kaip tu sakai, kakučių. Nors kur tu juos įžvelgei...

_________________
860346985
Kai kurių dėsningumų supratimas ne atleidžia nuo daugelio faktų žinojimo.
 Didelio jautrio AS
PranešimasParašytas: 2015 04 22, 19:53 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Česlovas
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Jautrios AS itališkame patalpos gerinimo padaže.

 Didelio jautrio AS
PranešimasParašytas: 2015 04 23, 19:33 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Česlovas
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje
BLH (Back Loaded Horn) mėgėjams.
BLH yra vienas iš nedaugelio kelių priversti plačiajuostį atkurti žemuosius dažnius. Tiesa, čia siūloma pajungti AD draiverį, todėl projektui tiks ir jautresnis nedidelių gabaritų žemadažnis.

 Didelio jautrio AS
PranešimasParašytas: 2015 04 23, 20:45 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
leopard
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje MSN Messenger
O kokie esminiai skirtumai tarp tokios "apvalios" konstrukcijos ir sakykim Fostex "kampuotos" dėžės? Kampuotoj dar ilgesnis labirinto kelias mazesniuose gabarituose.

_________________
Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna.
 Didelio jautrio AS
PranešimasParašytas: 2015 04 23, 22:26 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
šiaip žmogas
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
leopard rašo:
O kokie esminiai skirtumai tarp tokios "apvalios" konstrukcijos ir sakykim Fostex "kampuotos" dėžės? Kampuotoj dar ilgesnis labirinto kelias mazesniuose gabarituose.


Kampuotos dėžės atveju nesimato iki kokio laipsnio tai audiofilinė sistema...
Be to banalus stačiakampis-gretasienis negali būti laikomas košerine forma super high-endinio audiofilinio diskurso rėmuose.

_________________
Pasaulyje pilna kenksmingų dalykų. Vienas jų - aš.
 Didelio jautrio AS
PranešimasParašytas: 2015 04 23, 22:50 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
leopard
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje MSN Messenger
Pavyzdžiui:



Ar yra koks bendras skaičius jautrumo padidėjimui įdėjus garsiakalbį į BLH ar čia vėlgi priklauso?

_________________
Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna.
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 106, 107, 108  Toliau
 
Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

GENERAL FINANCING BANKAS

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

Technologijos.lt

Buitinė technika ir elektronika internetu žemos kainos – Zuza.lt

www.esaugumas.lt – apsaugok savo kompiuterį!

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

„Deinavos baldai“ — šeimos baldai

FS 22 Tractors
Farming Simulator 19 Mods, FS 22 Maps, FS22 Mods
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS22 Trucks
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
Paskola internetu
Vartojimo paskola, paskola automobiliui, paskola būsto remontui
Thermal monocular
Thermal vision camera,
Night vision ar scope,
Night vision spotting scope
FS22 Mods
FS22 Harvesters, FS22 Tractors Mods, FS22 Maps Mods
FS22 Mods
FS22 Maps,
FS22 Harvesters,
FS22 Tractors
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
Sims 4 Mods
Sims 4 CC Clothes,
Sims 4 Hair CC,
Sims 4 Skill Cheat
Optic sight
Binoculars for hunting elk,
Best compact binoculars,
Riflescope hunting
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Script hook v, Openiv, Menyoo
gta5mod.net
Farming Simulator 2019 Mods, FS22 Mods, FS22 Maps
farmingsimulator19mods.fr
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
Reklamos paslaugos
SEO sprendimai

www.addad.lt
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
FS22 mods, Farming simulator 22 mods,
FS22 maps

fs22.com
Reklama


Reklama